marconi Newsletter

Από σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου, το ραδιόφωνο του "e-Rock.gr" κάνει ένα βήμα παραπέρα στην ενημέρωση... Με χαρά μας εγκαινιάζουμε και σας παρουσιάζουμε μια νέα εκπομπή, μια εκπομπή, την πρώτη πανελλαδικώς, που θα παρέχει ενημέρωση στους ακροατές της βασισμένη στα blogs!!!

Ναι, γνωρίζουμε ότι είμαστε το πρώτο και μόνο portal, το οποίο αποδέχεται και επίσημα πλέον τον ρόλο των Ελλήνων bloggers και ίσως γι' αυτό να γίνουμε δέκτες αρνητικών σχολιασμών, από τα παραδοσιακά, έντυπα και ηλεκτρονικά, Μ.Μ.Ε. Επειδή όμως πιστεύουμε ακράδαντα στον όρο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας και όχι Ενημέρωσης ή Εξαπάτησης, θεωρούμε χρέος μας ιερό να αναπαράγουμε όσους υπηρετούν την ΕΠΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τους ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ δηλαδή, τους ανθρώπους, που πέρα από σκοπιμότητες και ακόμα πιο μακριά από συμφέροντα, επικοινωνούν την είδηση, όπως την είδαν, όπως την άκουσαν, όπως, τέλος, την αντιλήφθηκαν.

Από σήμερα, λοιπόν στις 10.00 και κάθε μέρα μέχρι τις 12.00, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, οι bloggers έχουν την δική τους εκπομπή. Ο τίτλος της; "Bloging Rock". Η δύναμή της; Όλοι εσείς. Εμείς ως ραδιόφωνο του "e-Rock.gr", απλώς θα την μεταδίδουμε, με παρουσιαστή τον Γιώργο Δουίτση.

Καλή αρχή να έχουμε και καλή ΕΠΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ με όλους τους bloggers...


Υγ.
Καλή αρχή, παιδιά!
Αν ήταν βράδυ η εκπομπή, σίγουρα θα σας άκουγα κι εγώ, αλλά...