ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μ.Κ.Ο.

Δικτυότοπος www.edo-mko.gr

Αθήνα, 3ης Σεπτεμβρίου 69.

Τηλ. 210 88 36 598

e-mail: anadrash@otenet.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μ.Κ.Ο.

u Η Σύμπραξη ΜΚΟ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας (ΙΝ.ΜΕ.Κ.Ο.) και τη ΜΚΟ Ecovision-net (www.ecovision-net.gr) διοργανώνει την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου και ώρα 17.30-21.00, χωρίς αμοιβή για τους συμμετέχοντες, σεμινάριο με τίτλο: «Ζητήματα Οργάνωσης Εθελοντισμού». Αφορά σε πρακτικές εύρεσης, εκπαίδευσης και αξιοποίησης εθελοντών σε επίπεδο ΜΚΟ ή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ εθελοντικών οργανώσεων σε σχέδια δράσης και επιδοτούμενα προγράμματα.

Το δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ Ecovison-net, Παπαδά 1-3, Ν. Ψυχικό (πλησίον στάσης μετρό «Κατεχάκη»).

Όσοι δεν έχουν ακόμη εκδηλώσει ή επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους, μπορούν να στείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (Ονοματεπώνυμο, Ιδιότητα, Φορέας, Τηλ. επικοινωνίας) στο mail: anadrash@otenet.gr . Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 88 36 598 και στα γραφεία μας 3ης Σεπτεμβρίου 69, β’ όροφος (πλησίον στάσης Ηλεκτρικού «Βικτώρια»).

u Η «Σύμπραξη ΜΚΟ» στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της διοργανώνει την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου συνάντηση για τις καλές πρακτικές της νέας χρονιάς, για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Προτείνουμε να συναντηθούμε όλοι οι φίλοι από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, από το Facebook, όλοι οι φίλοι που επικοινωνούμε σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος για να σχεδιάσουμε κοινές δράσεις και κοινές εκδηλώσεις συμμετοχής. Να γνωριστούμε καλύτερα ως ενεργοί πολίτες και να αυτο-οργανωθούμε, όπου υπάρχει κοινό ενδιαφέρον και κοινή προοπτική.

Σε αυτήν τη συνάντηση που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας (Πολυχώρος «Καύκασος», Πατησίων 81, 1ος όροφος, 17.00), θα μας παρουσιάσουν εν συντομία τον προγραμματισμό τους για το 2010 οι Μ.Κ.Ο.:

· ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ

· ΟΙΚΟΡΑΜΑ

· ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

· ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ

· ΗΛΙΣ

· ΣΟΛΩΝ

· ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ & ΒΙΑ

Η λίστα των οργανώσεων είναι ανοικτή και για άλλες που θα θελήσουν να μας παρουσιάσουν τον προγραμματισμό τους. Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: anadrash@hotmail.com

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΚΟ

Ο συνεργάτης Υπ. Επικοινωνίας,

Κων/νος Ταγκούλης