Μην περιμένεις να χιονίσει για να δεις μιαν άσπρη μέρα!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Κίτρινα ποδήλατα


Στην ραδιοφωνική εκπομπή του "e-Rock.gr" "ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ", φιλοξενούμενος των Βαγγέλη Σπυράκη και Νίκου Δαδούση ήταν ο Αλέξανδρος Παντελιάς του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα.

Το ιδρυτικό μέλος του group δωσε το δικό του στίγμα, αλλά και του συγκροτήματος εις ότι αφορά στην μουσική σκηνή, αλλά και στα όσα συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας. Ήταν αποκαλυπτικός και εγκάρδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, εμφανίζονται στον Ζυγό, παρέα με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα και Αφροδίτη Μάνου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ξεκινήσαμε με τον αδερφό μου το 2000. Τότε ήταν που μας είχαν αποκλείσει από όλα τα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, καθώς οι δισκογραφικές εταιρείες ήθελαν να ακολουθήσουμε την δική τους γραμμή".

Όσο για το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο και την προσπάθειά μας; Δήλωσε ότι "είναι σημαντικό αυτό που κάνει το "e-Rock.gr", γιατί ως αυτόνομο και ελεύθερο ραδιόφωνο που είναι, δίνει την δυνατότητα να ακουστούν οι καλλιτέχνες και τα groups, χωρίς την μεθόδευση των δισκογραφικών εταιρειών, πράγμα σημαντικό, καθώς αποτελείτε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν και μάλιστα μακριά από τη διαδικασία των play-list".

Ερωτηθείς για τα τα πολιτικά δρώμενα και τα νέα μέτρα απάντησε: "Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράματα θα πάνε καλύτερα σε αυτή την χώρα, δεν έχω εμπιστοσύνη όμως στους σημερινούς πολιτικούς. Και εμείς είμαστε rock και αντιδρούμε. Αυτό που αντιπροσωπεύουμε με την μουσική μας είναι η φωνή μας στα όσα συμβαίνουν γύρω μας".

Κλείνοντας, ευχήθηκε "να συνεχιστεί η προσπάθεια του "e-Rock.gr", καθώς είναι πρωτοπόρο στο διαδικτυακό ραδιόφωνο". Η εκπομπή από την μεριά της, ευχαριστεί τα παιδιά και τους εύχετε να συνεχίσουν να δημιουργούν ελεύθερα και αυτόνομα.



2 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

Μη με τρελάνεις!!!!!!! εκεί είσαι;
με τους ...ωραίους έλληνες!!!!!!!!!
Μόλις τώρα σου άφησα "λόγια αγάπης"....
αντε να κοιμηθείς= "κ'τάσου, κόρη μ' "
Υιώτα

τα χνάρια είπε...

Εδώ είμαι! Πάντα ξυπνητή αυτή την ώρα, πάνω από 20ετία τώρα! Το ότι είμαι στο ίντερνετ είναι το κακό, γιατί μένουν κι άλλοι ξάγρυπνοι μαζί μου και δεν εννοώ εσένα που έχετ άλλη ώρα εκεί!
Φιλάκια!
Ξέρεις τι μούλεγε η μάννα όταν ζούσε;
"Πήγαινε πάρε αγκαλιά λίγο τον άντρα σου και έλα μετά πάλι να δούμε το έργο!"
Το έργο βέβαια, δεν με περίμενε, αλλά η μάννα, πάντα!
Κι αυτή την πρόσεχα όταν κοιμόταν!

Αυτό κάνω τόσα χρόνια! Δίπλα του όταν είναι ξυπνητός, κρατάω τσίλιες όταν κοιμάται και κοιμάμαι όταν λείπει και δεν έχω δουλειές!
(Καλά! Υπάρχουν και κοινές, μα αν πατήσει το ξυπνητήρι και δεν τ' ακούσω κι εγώ, πάει το μαγαζί μας! Αυτό το μαγαζί με έκανε ξενύχτησσα, χρόνια τώρα!)

Όταν δούλευα να δεις! Με δύωρα ύπνου έβγαλα και τα 19 χρόνια σύνταξης! (κι ας είναι μόνο 500Ευρώ!)

Φιλάκια, Γιώτα μ' και κοίτα να ανεβάσεις εκείνη την ανάρτηση!